Generalforsamling m.m.

Kære medlem af HVFC

Jeg vil indlede med at ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Som I sikkert er bekendt med, så nærmer tiden sig for vores årlige generalforsamling, og derfor er dagsorden vedhæftet denne mail. Husk at forslag til dagsorden skal være undertegnede i hænde senest 8 dage før generalforsamling.

Vedhæftet er desuden en julehilsen fra DFU, som jeg beklageligvis ikke fik sendt i juledagene. 

De fleste af jer har formentlig hørt eller læst, at Lasse Graagaard kort før jul fik den glædelige besked, at han fra 2023 er at finde i superligaen. Vi ønsker Lasse et stort tillykke og glæder os til at følge ham på grønsværen.

Endelig er der lidt nyt omkring løbetest, som kommer til at foregå 14. maj på Herning Atletikstadion, hvor den nye FIFA-test eller YO-YO testen kan gennemføres. Dato for re-test udmeldes efter den 14. maj og udbydes måske kun et sted i regionen. Teoritest kommer først til at foregå efter sommerferien på en nærmere fastsat dato.

venlig hilsen

Thomas Birch

Formand HVFC 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *