AU inviterer til fodboldgolf

Det afholdes torsdag den 26. august ved Bøvling Idrætsefterskole.

Program:

17.00-17.30 Ankomst

17.30             Spisning. Vi smider lidt på grillen.

18.30             Fodboldgolf.

Efterfølgende fortsætter vi hyggen over en øl eller vand.

Undrer du dig over, det er en torsdag aften? Fair nok. Det skyldes endnu en gang coronaen. Vi er fortsat bagud på den sociale konto, så derfor finder vi det væsentligt at skyde et arrangement ind allerede nu. Torsdag aften er formentlig den aften med færrest kampe, så vi håber dommerne har tid og lyst til en aften i godt selskab 😊

Prisen for denne aften er 40 kroner pr. snude. Bindende tilmelding og betaling til Jens Ø på 40767070. De 40 kroner inkluderer mad, fodboldgolf med tilbehør samt drikkevarer. Vi håber også at kunne fremtrylle et par præmier til dem med bedst sigtbarhed 😊

Tilmelding senest 22. august.

Mange hilsner

Aktivitetsudvalget

Kurt Schougaard, Michael van Putten, Torben Olesen og Jens Ø

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.