Fagligt-socialt arrangement for DFU-dommere i Reg.2 UDSAT TIL 2023

Du indbydes hermed til et socialt og fagligt arrangement for alle DFU-dommere i vores region. Aktivitetsudvalget i Holstebro/Vestjysk har ansøgt om FKP-midler og har fået penge hjem til at afholde en dag, hvor vi på tværs af dommerklubber kan markere opstarten på en ny sæson, samtidig med vi deler røverhistorier og andet fra diverse baner og omklædningsrum.

Arrangementet afholdes i Aulum Fritidscenter lørdag den 14. januar 2023 kl. 9.30-cirka 19.00.

Bemærk at der som udgangspunkt er plads til 60 deltagere, som fordeles med 15 pladser til hver dommerklub. Tilmelding er efter ”først til mølle-princippet”.

Program:

9.30               Kaffe

10.00             Oplæg ved trænere (Claus Christiansen, Ringkøbing DS og Lasse Staunstrup Mejrup serie 2), spiller og journalist (ikke endeligt bekræftet på nuværende tidspunkt) om deres forventninger til dommeren

11.45             Frokost

12.30             Fagligt gruppearbejde om dommerens prioriteringer i forbindelse med dommergerningen

13.30             Fagligt gruppearbejde om dommerens sikkerhed (vi samler op fælles, og tanken er at sende det videre til DFU/DBU)

14.30             Kaffe og kage

15.00             Hockey i hallen for de interesserede, øvrige netværker

Ca. 18.00       Fællesspisning, hyggeligt samvær og afrunding.

Der vil være en egenbetaling på 75 kroner pr. deltager, som betales via mobile pay til Jens Ø. Poulsen på 4076 7070, når man har fået bekræftet sin tilmelding. Tilmelding sker på mail til Jens Ø: jenspoul@gmail.com. Samtidig med tilmelding angiver du din dommerklub, indplacering og om du vil spille hockey om eftermiddagen.

Tilmeldingsfrist senest 17. januar.

Det bliver en dag, hvor omdrejningspunktet bliver vores fælles interesse for at dømme fodbold, men hvor der i lige så høj grad er plads til at pleje vores sociale interesser på tværs af dommerklubberne.

Alle er velkomne til at deltage uanset alder, ambitioner og niveau. Vi plejer fællesskabet!

Vel mødt!

Aktivitetsudvalget i Holstebro/Vestjysk FodbolddommerClub

John Madsen, Michael van Putten, Torben Olesen, Kurt Schougaard Sørensen og Jens Ø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *